ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ > Σχετικά με το hlektronikotsigaro.gr

Γιατί κάνουμε την διαφορά ?Το www.hlektronikotsigaro.gr δεν είναι απλά μια διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και συναφών αναλώσιμων προϊόντων όπως οι υπόλοιπες, αλλά αναλαμβάνει να εκπληρώσει έναν βαθύτερο και πιο ουσιαστικό στόχο, ο οποίος είναι συνυφασμένος με την γρήγορη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας καλύπτοντας κάθε ανάγκη και απορία που προκύπτει! Όταν αναφερόμαστε στην γρήγορη και βέλτιστη εξυπηρέτηση εννοούμε πολύ απλά ότι με σεβασμό στις επιθυμίες των πελατών παρέχουμε:

  • Γρήγορη και ασφαλής αποστολή των προϊόντων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι ώστε οι παραγγελίες να φτάνουν άμεσα στον πελάτη χωρίς καθυστέρηση και σε άψογη κατάσταση!

  • Έχουμε την δυνατότητα αλλά και την εμπειρία, μέσα από τα χιλιάδες ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα αναλώσιμα που κυκλοφορούν στην αγορά, να επιλέγουμε και να δοκιμάζουμε τα πιο εξελιγμένα και ποιοτικότερα από αυτά και τέλος να τα προσφέρουμε σε ακαταμάχητα χαμηλές τιμές στους πελάτες μας, πετυχαίνοντας έτσι τον βέλτιστο δυνατό συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής!

  • Προσφέρουμε διάφορα δώρα ανάλογα την παραγγελία σας, γιατί σε όλους μας αρέσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις! Επιπλέον οι προσφορές που παρέχουμε στους πελάτες μας, δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

  • Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και των συναφών προϊόντων είτε είστε νέος ατμιστής είτε πιο έμπειρος, ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας στο άτμισμα!

Κύριο μέλημα μας να χτίσουμε μια “σχέση” εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους! Επικοινωνήστε μαζί μας! Εμπιστευθείτε μας! Δεν θα σας απογοητεύσουμε! Θα λύσουμε όλες τις απορίες σας εκτός από μια “Γιατί δεν μας προτιμήσατε νωρίτερα!”